Prva životinja koju vidite na slici otkriva mnogo o vama

Lifestyle 27. okt 201716:39 > 28. okt 2017 08:53
Izvor: Twitter

Jedan od najzanimljivijih testova osobnosti pojavio se ovih dana na internetu. Sve što trebate napraviti je pogledati sliku i zapamtiti prvu životinju koju ste ugledali, a onda pročitati tekst.

PIJETAO

Na prvu izgledate bezazleno, ali jako ste brzi, pametni, i ako treba – ratoborni. Znate se brinuti za sebe, a vaša probitačnost jedna je od najboljih kvaliteta koje posjedujete.

LEPTIR

Leptir predstavlja ljepotu u ultimativnom kaosu, baš poput vaše osobnosti. Lako se prilagođavate promjenama, fleksibilni ste i simpatični zbog čega vas vole i na poslu i u društvu. Vaša unutarnja ljepota vaše je ključno obilježje, i toga bi trebali biti svjesni.

PASTUH

Vi ste divlji, prirodni i ambiciozni i nikad ne glumite da ste nešto što niste. Cijenite rad, pošteni ste i marljivi te znate kako se postaviti i dobiti ono što želite.

VUK

Vi ste samotnjak kojem godi društvo čopora. Zvuči neobično, ali znači da se po prirodi uvijek oslanjate na sebe i volite provoditi vrijeme u vlastitom društvu, što ne znači da niste lojalni i brižni prema drugima, dapače. Odvažni ste i snažni, a vaša se osobnost uvijek ističe u masi.

ORAO

Vama je samo nebo granica, odvažni ste i avanturistički nastrojeni te prije svega cijenite svoju slobodu. Fokusirani ste i sposobni u potpunosti se posvetiti svom cilju zbog čega postižete odlične rezultate u brojnim poljima svog života. Kad jednom donesete odluku, ništa vam ne može promijeniti mišljenje.

PAS

Vi ste lojalni, hrabri i u potpunosti nesebični, a ljudi koje volite mogu uvijek računati na vašu zaštitu. Puni ste ljubavi, privlačni i zabavni pa nije čudno što vas svi iskreno vole.

GOLUBICA

Koliko ste već puta bili glas razuma u svađama te pomogli prijateljima da se pomire? Baš poput golubice, vi donosite mir i ljubav te ste uvijek smireni i bistre glave. Davno ste pronašli mir u sebi pa vam nije teško uljepšavati život i drugima.

RAK

Tvrdi izvana, mekani iznutra – ovo je najbolji opis vaše osobnosti. Vrlo ste lojalni i pošteni, a često potrebe drugih stavljate ispred svojih. Možda ne pokazujete osjećaje svima, ali u sebi ste itekako pažljivi i brižni.

BOGOMOLJKA

Bogomoljka je majstorica strpljenja, baš kao i vi. Imate vrlo jake instinkte, smireni ste i nije vam teško čekati kako bi dobili što želite. Vodite se svojim unutarnjim glasom i nije vam previše bitno što drugi misle. Volite dominirati, a iz borbe ne izlazite kratkih rukava, piše 100posto.hr.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.