Sedam znakova da je vaš partner ludo zaljubljen u vas

Lifestyle 31. maj 201821:33 > 21:36
Izvor: Pixabay

Sitnice otkrivaju je li riječ o pravoj ljubavi.

Ne pokušava manipulirati vama

Kada vas neko istinski voli, ne igra igre i ne pokušava manipulirati vama. Ako se osjećate kao da ste izmanipulirani, suočite se. Nije zdravo ako ste u vezi s manipulatorom.

Uvijek vas može razveseliti

Kada ste najtužniji on vas može razveseliti. Zna kako probuditi radost u vašem srcu i staviti vam osmjeh na lice.

Vjeruje kako ste sposobni sami rješavati stvari

Nema osjećaj da vam mora pomagati i pokazivati vam kako da obavite i najmanji zadatak u životu. Misli da se samostalno možete nositi sa svojim problemima. Ali ipak… On je tu kada ga trebate. Ukoliko ne možete sami riješiti problem, nije strašno.

On je tu za vas kada god ga zatrebate.

Voli vas i želi da budete uspješni. Neće dopustiti da živite u oblacima Pomaže vam da držite noge čvrsto na zemlji. Kada vas vaš partner voli, on neće dopustiti da pravite budalu od sebe.

Ima razumijevanja za vas

Većina ljudi je sklona empatiji. Mi smo u stanju razumjeti tuđu iskustvo kao da je naše vlastito. Ipak, neke stvari morate doživjeti i istinski razumjeti. Čak i ako vas partner ne razumije, ako vas voli pokušavati će to na sve moguće načine.

On je vaš najbolji prijatelj

Ko to ne bi htio biti?, piše Atma.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.