Buran kraj novembra: Tri astro znaka doživjet će ljubavni preokret ove sedmice

Lifestyle 28. nov 202210:44
Izvor: Pixabay/Ilustracija

Ovo su tri znaka koja će biti na direktnom udaru tranzita.

Mjesec u Jarcu je prilično pragmatičan i inteligentan tranzit. On nam omogućava da vidimo šta se dešava u našim životima kako bismo mogli da donesemo prave izbore šta da radimo u vezi sa njima.

Jedna od najčudnijih stvari koja nam se dešava je kada se otvorimo ideji da, možda, naši ljubavni životi i nisu toliko savršeni, u stvari, možda ipak nisu baš tako sjajni. Međutim, ovaj tranzit udara samo na one koji su odlučni da izdrže sudar sa realnošću, prenosi Zadovoljna.rs.

Ovo su tri znaka koja će biti na direktnom udaru tranzita.

Ovan

U vašem idealnom svijetu, željeli biste da svi oko vas primijete koliko je vaša veza savršena. Kod vas je to statusna stvar, i u vašem umu, to znači da ste postigli uspeh — i volite da to pokazujete. Primijetite li da stvari u vašoj vezi nisu idealne kao što uglavnom nisu, osjećate stid.

Tranzit Mjeseca u Jarcu je tu da vam pokaže da stvari treba posmatrati sa mnogo manje fantazije i iluzije i da je u redu priznati da stvari nisu savršene.

Ko uopšte želi savršenstvo kome se ne može dorasti? U naredna dva dana riječ je o tome da prihvatite da imate probleme u odnosu i da na duge staze to nije ništa strašno. Sve dok ste spremni da to prihvatite i radite na tome.

Škorpija

Imate izbor u naredna dva dana – možete sići s uma od nervoze ili pustiti Mjesec u Jarcu da uradi svoj posao. To znači da ćete neminovno primijetiti nešto što vam se ne sviđa kod vašeg romantičnog partnera. Ako to radite na način na koji obično radite, na kraju ćete biti veoma uznemireni kao i druga strana.

Međutim, ako odvojite vrijeme da prvo razmislite, onda ćete raditi sa iscjeljujućom energijom Mjeseca u Jarcu, koja dozvoljava teška vremena i radi na tome da ih poboljša.

Ovo su dani kada ćete uhvatiti sebe prije nego što odete predaleko, a kada to učinite, bićete ponosni na sebe što ste bili uzdržani. Čini se da ste mnogo strpljiviji nego što ste mislili da jeste. Bravo za tebe, Škorpijo.

Strijelac

Skloni ste da letite do krajnosti, da maštate toliko da zaboravite šta je uopšte realnost. Trenutno ste u vezi u kojoj upravo prelazite iz ‘faze medenog mjeseca’ u fazu stvarnog života. To znači da počinjete da razumijevate sve više stvari o osobi sa kojom ste, što znači vrlo često i neka ne tako slatka saznanja.

Mogli biste potpuno poludjeti od mana koje uviđate i natjerati partnera da se osjeća inferiorno i bezvredno ili biste mogli da usvojite energiju Mjeseca u Jarcu i dozvolite svom partneru prostor da bude ono što jeste, bez vaših oštrih osuda.

Niko nije savršen, i pogodite šta? Niste ni vi. Ove dane možete iskoristiti da konačno steknete strpljenje da izdržite romansu u njenom prirodnom stanju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar