Ova četiri horoskopska znaka su sklona da se prepuste dominaciji partnera

Lifestyle 09. dec 202212:03
Izvor: Imagebase

Mnogi od nas obožavaju da drže sve u svojim rukama ali je dobar dio i onih koji bi najveći autpritet podarili drugima, prije svega partnerima. Oni uživaju u tome da imaju dominantnog partnera koji im može reći šta je dobro a šta loše, nekoga u čiji sud uvijek mogu vjerovati.

Želja za supružnikom koji ima neku vrstu kontrolu nad njima, za ove ljude je znak pažnje i ljubavi partnera.

Ovo su četiri znaka koja su sklona da se prepuste dominaciji partnera:

Ovan

Ovnovi mogu biti agresivni kada nešto žele, što ih povremeno navodi da žude za dominantnom vezom. Žele da ih neko drži na oku, tako da se uvijek osjećaju sigurno i cijenjeno. Oni uživaju u pažnji i ne smeta im dominantni partner koji im je daje. Uprkos činjenici da su često dominantni, kada su zaljubljeni, prepuštaju kontrolu svom partneru.

Ribe

Riba priželjkuje da je naterate da nešto uradi. Oni traže snažnog saputnika koji će ih podržati u životnim odlukama, vjerovati u njihove urođene kvalitete i naporno raditi da im pomogne da ostvare svoje ambicije. Žele da ih neko vrati u stvarnost i natjera ih da se suoče sa životnim teškoćama govoreći im šta je dobro, a šta loše jer većinu vremena provode u svom svijetu snova. Pošto su svjesni toga, oni rado racionalne odluke prepuštaju partneru.

Bik

Bikovi traže partnera koji može da ih kontroliše i koji će im pružiti osjećaj sigurnosti. Čak i ako to znači klanjanje partnerovoj dominaciji, ovi vatreni romantičari neprestano traže saputnike sa kojima bi mogli da pronađu stabilnost. Žele da ih partner pohvali i da ima malo dominacije u svim domenima.

Rak

Pošto je rak tako emotivan horoskopski znak, on stalno traži ljude koji mogu da pozajme svoja ramena da zaplaču na njima. Ponekad samo žele da njihov partner preuzme kontrolu nad svakim scenarijem sa kojim se suočavaju jer žele malo više da kontrolišu svoje živote. Oni obožavaju ljude sa kojima su u vezi i rado im se prepuštaju u svakom smislu, preuzeto sa Luftika.rs.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar