Ova horoskopska 3 znaka će ulaziti u svađe i probleme, dok drugima sve ide

Lifestyle 06. dec 202211:20
Izvor: Pixabay (ilustracija)

Vladavina Strijelca je u punom je zamahu, a ove nedjelje dolazi do ozbiljnih promjena na nebu. Merkur i Venera će ući u suzdržanog i trezvenog Jarca, što će staviti naglasak na praktične teme, dok će spontanost i zaigranost pasti u drugi plan.

Tri predstavnika Zodijaka očekuje sjajni period, dok će se nekima naredna nedjelja pretvoriti u pakao.

Bik

Nakon napornog razdoblja koje je iza njih, Bikovima će konačno zasjati sunce. Porast energije i koncentracije će olakšati izvršavanje obaveza, a mnogi će početi bolje da zarađuju. Sjajno je vrijeme za učenje i polaganje ispita, kao i za planiranje putovanja. Vikend parovima donosi priliku da razbuktaju vatru u spavaćoj sobi.

Lav

I dalje su u povoljnom razdoblju. Biće puni samopouzdanja i optimizma, a to će ih podsticati na postavljanje visokih ciljeva. Mnogi će doživjeti poslovni uspjeh, a neki će u želji da napreduju prihvatiti novi posao. Intimni život donosi im ugodna iznenađenja. Ako su još uvijek sami, to bi moglo da se promjeni u nedjelji koja je pred nama.

Jarac

Rođenim u znaku Jarca će se sve polako okrenuti u njihovu korist, a osobito na polju posla i obrazovanja. Biće brzi i djelotvorni, a sjajni rezultati će donijeti pohvale i nagrade. Tokom vikenda raste želja za uzbuđenjem pa neće zažaliti ako krenu u noćni provod. Osim nezaboravne zabave, očekuje ih i uzbudljiv susret. Parovi će uspješno izgladiti nesuglasice.

Ipak, neće svima narednih dana teći med i mlijeko. Rođenima u znaku Blizanaca, predstoje poteškoće, loše raspoloženje i naporne okolnosti.

Blizanci

Blizanci će biti napeti, nemirni i kratkog fitilja pa će često ulaziti u okršaje. Posebno će osjetljivi biti odnosi s autoritetima. Smetaće im nametnuta pravila pa će se otvoreno svađati. Iako dolazeći vikend donosi olakšanje I piliku za popravljanje odnosa, oko Blizanaca će i dalje varničiti.

Rak

Rakovi ovih dana ne znaju gdje je početak, gdje kraj obaveza. Zbog umora I slabije energije, kasne sa rokovima i ozbiljno ugrožavaju posao, ali I svoju poziciju u kompaniji. Nervoza se prenosi I na emotivni plan, gdje dolazi do porasta napetosti.

Vaga

Vagama je ovih dana sve teško, posebno na poslovnom planu. Kao da ne uspevaju da drže svoj stari tempo, koji se od njih očekuje. Zauzete Vage predstojeće dane će ispuniti svađama i razmiricama sa partnerima, koje ukoliko ne riješe mogu da prerastu u ozbiljne svađe, raskida ili razvoda.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar