Počeo je snježni pun Mjesec u lavu, koji nosi radikalne promjene za sve znakove

Lifestyle 06. feb 202310:55
Shutterstock

Snježni pun Mjesec u znaku Lava stigao je 5. februara u 19.28 časova, a svoje ime je dobio po tradicionalno najsnježnijem mjesecu u godini na sjevernoj hemisferi.

Snježni pun Mjesec u Lavu imat će uticaja na sve horoskopske znakove, a u nastavku saznajte šta možete da očekujete u periodu pred nama:

Ovan

Snježni Mjesec za Ovna dolazi u pravo vrijeme, jer unosi dašak svježeg vazduha u vaše veze. Ne samo da sada možete biti okruženi više ljubavi i svjetlosti, već možete i da poboljšate svoju kreativnost.

Najvjerovatnije ćete ovih dana izabrati hobi ili određeni način stvaralačkog izražavanja i u njemu se dokazali. Tokom ovog perioda, posebno biste se radovali posebnim prilikama koje vam omogućavaju da lično rastete.

Bik

Ovaj pun Mjesec ima moć transformacije za vašu komunikaciju.

Bikovi, ovih dana ćete najvjerovatnije razmišljati o promjenama u porodici ili o stvaranju nečeg novog u svom domu nakon što ste posljednjih nekoliko mjeseci bili neaktivniji ili niste imali dovoljno volje da nešto uradite. Budite što je moguće otvoreniji u ovoj fazi.

Blizanci

Ovaj druželjubivi vazdušni znak može iskoristiti priliku ovog punog Mjeseca u Lavu da neguje veze sa svojom porodicom. Vjerovatno ćete mnogo razmišljati o svojoj primarnoj porodici i odnosima sa majkom, ocem i braćom i sestrama.

Sada također imate dobre šanse da se posvetite određenom projektu zajednice ili da upoznate neke nove prijatelje.

Rak

Ovaj vječno emocionalni vodeni znak treba da se posveti sebi. Razmislite dublje o tome ko ste i kuda idete? Također sada možete poboljšati svoju finansijsku situaciju.

Možda optimizujete svoje izvore prihoda ili konstruktivno promjenite način na koji se ponašate, što će vam omogućiti da radite efikasnije. Razmislite o novčanom stavu koji ste naslijedili u svojoj porodici.

Lav

Vaš fiksni vatreni znak se često kritikuje kao pomalo narcisoidan. Lav sigurno zna kako da zauzme prostor, a tokom ovog hladnog mjeseca to može učiniti bez izvinjenja. Prepustite se svojoj živoj energiji.

Također, sada možete detaljnije pogledati šta se krije u vašoj podsvijesti. Možda je to nesigurnost i neke zamke uma poput sumnje u sebe. Vrijeme je da se razbiju određene iluzije.

Godišnji horoskop
Canva

Djevica

Vaš fiksni zemaljski znak trenutno ima mnogo veze sa njihovim unutrašnjim osećanjima. Možete se usredsrediti na suočavanje sa nekim od svojih emocija i konačno se nositi sa njima.

Preporučuje se da se bavite nekim tehnikama opuštanja i smirivanja ili se povučete u prirodu kako biste pronašli toliko potreban mir. Kada se smirite, odvojite vreme za svoje prijatelje.

Vaga

Kao Vaga, volite da budete okruženi puno prijatelja i porodice. Međutim, ovaj pun Mesec može da vaspodstaknete kojim ljudima možete da verujete, a od kojih treba da se ogradite.

To nije kao vaša prijatna priroda, ali snježni Mjesec može da vas inspiriše da napravite korak u drugom pravcu. Ako vam se ništa ne dešava, možda je vrijeme da prepravite svoj odnos sa ocem.

Škorpija

Vaš intenzivan vodeni znak može imati velike koristi od snage ovog hladnog mjeseca. Škorpije, sada ste pozvani da komunicirate sa „višim“, šta god to za vas značilo. I također da ojačate svoju vjeru kako biste postigli ono što ste naumili. Snježni Mjesec u godini donosi vam mnogo sreće i obećava vam da idete naprijed.

Ovo je vrijeme da razmislite o svojim dubokim vrijednostima i etici. Učinite nešto dobro za druge sada.

Strijelac

Vaš znak treba da se opusti na ovom punom Mjesecu. Vrijeme je da se odmorite i preispitate svoj način rada i svoje veće vrijednosti.

Konačno, došlo je vaše vrijeme da razmislite o velikim promjenama koje su se nedavno dogodile u vašem životu i da malo odahnete.

Jarac

Vaših posljednjih šest mjeseci nije bilo lako. Mnogi od vas su bili iscrpljeni jer ste radili prilično dugo. Sa punim Mjesecom konačno možete doći do daha, ali samo ako napravite preko potrebnu pauzu.

Sada posvetite dovoljno vremena svom partneru.

Vodolija

Vaš vazdušni znak orijentisan na budućnost može se okrenuti energiji ovog Snježnog mjeseca. Pokušajte da poboljšate energiju. Na koji način možete ojačati ovaj dio sebe?

Također je vrijeme da se više povežete sa svojim voljenima i porodicom.

Ribe

Poslije nekoliko burnih mjeseci, vaš mirni vodeni znak je možda stekao malo mudrosti tako da sada možete ubirati plodove svog rada.

Za vas, ovaj period takođe znači da možete početi ispočetka sa svojom dubokom strašću. Ali ne zaboravite na uzemljenje, jer vas brzo odvodi u nestvarne svjetove iluzija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar