Preokret do kraja mjeseca: Merkur njima donosi sreću

Lifestyle 20. jan 202315:37
Izvor: Pixabay (ilustracija)

Merkur je 18. januara započeo direktno hod, što su odlične vijesti za sve znakove. Njegov je retrogradni hod kroz znak Jarca trajao od 29. decembra do 18. januara, a to je razdoblje za mnoge bilo obilježeno poteškoćama i nesporazumima. Na vidjelo su isplivali stari problemi, a greške iz prošlosti došle su na naplatu.

Kada se Merkur počne kretati direktno, vrijeme izazova je iza nas. Ulazimo u razdoblje u kojem ćemo dobiti priliku izgladiti nesuglasice i poboljšati odnose s okolinom. Počinje se nazirati kraj problemima, a kod mnogih će se ponovo probuditi optimizam.

Jarac

Budući da se kretao njihovim znakom, Jarci su bili najviše pogođeni retrogradnim Merkurom. U proteklom su se razdoblju susretali s poteškoćama vezanim za posao, financije, domaćinstvo i porodicu, no to sada postaje dio prošlosti.

Problemi će se početi polako rješavati, a ujedno im se otvara prilika za ostvarenje poslovnih i novčanih planova.

Djevica

Djevice su se posljednjih nedelja susretale s poteškoćama na poslu, no sada će primijetiti da im sve ide brže i lakše. Biće snalažljive i kreativne pa će uspješno pronaći rješenje svakog problema.

Ako se potrude oko posla, očekuje ih nagrada. Ovo je razdoblje povoljno i za rješavanje ljubavnih trzavica.

Vaga

I Vage će osjetiti olakšanje. Primjetit će da okolina više uvažava njihovo mišljenje, što će im dati vjetar u leđa i podstaknuti da se izbore za poslovne ciljeve.

Poboljšaće narušene odnose s bližnjima, a posebno će zadovoljne biti intimnim životom. Planovi vezani za kupovinu ili preuređenje stana mogli bi se pomaknuti s mrtve tačke.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar