U toku je vladavina Vodolije: Oprez za tri znaka zodijaka do 19. februara

Lifestyle 23. jan 202309:46
Izvor: Pixabay (ilustracija)

Retrogradni Merkur tek što se završio, a slijedi turbulentan period koji donosi vladavina Vodolije.

Vladavina Vodolije počela je 20. januara i traje sve do 19. februara, a može doneti mnoge promjene i potpuno drugačije početke.

Mada će svaki horoskopski znak osjetiti uticaj Vodolije, tri znaka će posebno pogoditi, a evo i koje.

LAV

Vladavina Vodolije može biti vrlo naporna za Lavove. Imat će osjećaj da ne mogu stati, neki planovi bi se mogli izjaloviti u zadnji čas, a na poslovnom planu mogu se pojaviti poteškoće.

Horoskop Lavovima savetuje da se čuvaju naglih i ishitrenih reakcija, jer će im u ovom razdoblju trebati malo da ugroze odnos s bliskim osobama. Što se privatnog života tiče, Lavovi će biti skloniji ljubomori no inače, zbog čega su mogući sukobi s partnerima.

DJEVICA

Djevice su prilično snalažljive u svakoj situaciji u kojoj se nađu. Ali ovo razdoblje može ih dosta opteretiti, zbog čega će im biti teško završiti sve obaveze, piše Story.hr.

Promjene se događaju na porodičnom planu, pa horoskop predviđa da će mnoge Djevice slobodno vrijeme žrtvovati za svoje najdraže. Savjetuje se da se čuvaju stresa, ali ne bacati novac. Mogući su neplanirani izdaci.

BIK

Bikovima se savjetuje da posebnu pažnju posvete poslovnim i finansijskim poslovima, iako će na privatnom planu biti zadovoljni. Umor je neizbežan zbog gomile obaveza, a stres nagomilan zbog finansijskih okolnosti koje se čine nestabilnim.

Horoskop vam savetuje da do 19. februara budete oprezni, ali i da ne nasjedate na prazna obećanja na poslovnom planu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPa

Komentari

Vaš komentar