Jednostavan slatkiš za koji vam ne treba mnogo vremena.
Sastojci:
– 3 šolje slatke pavlake
– 1/2 šolje šećera u prahu
– 1 kašika ekstrakta vanile
– 64 okrugla čokoladna keksa + za dekoraciju
Priprema:
U velikoj posudi pomiješajte slatku pavlaku, šećer u prahu i vanilu. Mutite mikserom dok ne dobijete čvrstu smjesu.
Dno kalupa za tortu premažite tankim slojem šlaga i poredajte keks preko.
Preko keksa sipajte šlag i opet stavite keks. ponavljajte postupak dok ne utrošite materijal. Trebalo bi da imate 4 sloja.
Kad završite premažite tortu šlagom i stavite u frižider da se ohladi najmanje 4 sata.
Kada bude spremna za posluživanje možete je ukrasiti izdrobljenim keksom, sladoledom ili čokoladnim mrvicama.
Prijatno!
Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad