Uradila 18. operaciju da liči na Barbiku

Lifestyle 19. jun 201622:41 > 20. jun 2016 07:20
YouTube/ Barcroft TV/ printscreen

Pixee Fox, švedska manekenka koja čini sve kako bi ličila na lutku „Barbie“ u Istanbulu je završila novi estetski zahvat i zadovoljna se vraća u Stockholm, javlja Anadolija.

Fox, koja je ranije imala 17 operacija i odstranila šest rebara, ovih dana je boravila u jednoj od privatnih klinika u Istanbulu radi novog zahvata – zatezanja kože pomoću paukove mreže.

Prije polijetanja za Švedsku, popularna švedska Barbika je u kratkom obraćanju novinarima na istanbulskom aerodromu Ataturk kazala da je izuzetno zadovoljna tretmanom i da se sretna vraća kući.

“Jučer sam imala operaciju, a već sada vidim rezultate. Brzo je sve završeno jer se radi o bezbolnom i nehirurškom zahvatu“, kazala je Fox.

Prije svoje, kako kaže, umjetničke karijere, 26-godišnja Šveđanka je živjela sa roditeljima blizu Stockholma. Prije nekoliko godina odlučila je “da slijedi svoj san”, odnosno da postane živa Barbika, lutka koju smatra izvorom ženske ljepote.

Šveđanka je tako imala više operacija usana, nosa, očnih kapaka i povećanja grudi, a prošle godine ugradila je trajne implantante u oči kako bi joj postale plave kao kod “likova crtanih filmova”.

Nakon što je izvadila šest rebara, obim struka iznosi joj 45 centimetara koji se, kada obuče korzet, smanji na 35.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.