Sjećate li se Seke s omota čokolade? Evo gdje je sada

Lifestyle 11. mar 201507:52 > 12:07
Facebook

Popularne čokolade Seka i Braco na policama trgovina nalaze se još od 60-ih godina. Plavokosa djevojčica koja je krasila omot popularne čokolade je Tea Agbaba, kći novinara Gradimira Agbabe koja je u razgovoru za Radiosarajevo.ba otkrila kako se baš njena fotografija našla na omotu čokolade, a otkrila je i nekoliko detalja iz svog života.

“Bio je jedan sasvim normalan dan i mislim da su tražili po vrtićima djecu, te ko bi mogao biti na tim čokoladama, ali su sve vrijeme gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta!”, ispričala je Tea i dodala kako su joj tada svi rekli da je to predivna prilika.

“Mislim da sam upravo ja ta jer sam bila dosta nasmiješena, braća su mi uvijek govorila da imam te neke dječje obraze i da ih dan-danas imam. Valjda sam baš bila prava curica”, rekla je.

Faceboook

Ispričala je i anegdotu kako nije znala da će na čokoladama biti i “Braco”, koji je bio Dan Babić, pa joj nije bilo jasno kako će sada neki nepoznati dečko biti njezin brat, kad ona ima trojicu braće.

“Također se sjećam da sam se u jednom trenutku sama htjela fotografirati, pa su mi onda objašnjavali da nema mogućnosti da u isto vrijeme budem na fotografiji i da se sama fotografiram”, ispričala je Tea za Radiosarajevo.ba.

“S Bracom se ne poznajem lično, ali me je pronašao na Facebooku prije godinu-dvije i sada smo u kontaktu. Čini mi se kao jedan jako simpatičan dečko, dijelimo jednu dosta veliku uspomenu iz našeg djetinjstva”, rekla je Tea koja je 20 godina živjela u Londonu, a trenutno je na Palma de Mallorci.

Otkrila je kako se trenutno traži kroz posao te da joj je sreća na prvom mjestu. Ipak, kaže da je nostalgična i da joj nedostaju Hrvatska i sarma, a istaknula je da je očuvala jezik te da uvijek osjeća i zna odakle je.