Londonski Madame Tussauds presvukao Trumpovu voštanu figuru u golfera

Lifestyle 09. nov 202011:31 > 11:33
REUTERS/Carlos Barria

Nakon što je berlinski muzej Madame Tussauds prije nekoliko dana simbolično uklonio voštanu figuru Donalda Trumpa iz svojeg postava, londonski Madame Tussauds je njegovu figuru odjenuo u običnog golfera nakon izbora Joea Bidena novim predsjednikom Sjedinjenih Država.

Uprava muzeja je predsjednika u odlasku preodjenula iz njegova tipičnog modrog blejzera i crvene kravate u golf košulju boje lavande i prugaste hlače uparene s crvenom bejzbolskom kapom.

Da bi još snažnije istaknula njegov odlazak iz Bijele kuće, muzejska ga je uprava postavila pokraj velike torbe s palicama za golf.

Trump je tijekom vikenda, dok su se u nekim saveznim državama dugotrajno i u napetosti prebrojavali glasovi, a američki mediji prognozirali pobjedu njegova protivnika na predsjedničkim izborima 2020., dvaput primijećen na golf terenima.

Donald Trump odsad će imati više vremena da se posveti svojem omiljenom sportu”, tvitao je muzej nakon što su američki mediji proglasili rezultate izbora.

Osim američkih golf odmarališta, nekretninski mogul posjeduje i niz golf igrališta u Velikoj Britaniji i u Irskoj.

Poznato je da uprava muzeja promptno reagira na aktualne događaje. Početkom 2020. princ Harry i njegova supruga Meghan vrlo su brzo odvojeni od ostatka kraljevske obitelji nakon odluke o povlačenju iz kraljevskih događanja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad