Trik s čašom: Kako oguliti kuhano jaje u manje od 10 sekundi?

author
Punkufer.hr
20. apr. 2025. 16:46
kuhana_jaja
Kuhana jaja | Kuhana jaja

Iako je riječ o jednostavnoj kuhinjskoj radnji, guljenje kuhanog jajeta može predstavljati pravi problem. Osobito ako odvajate ljusku od namirnice dok je iznimno vruće.

Kako biste izbjegli probleme u kuhanju, odnosno guljenju - poslužite se ovim trikom. Da biste ogulili kuhano jaje u manje od 10 sekundi, potrebno vam je samo malo vode i staklena čaša.

Čašu napunite vodom do pola i u nju ubacite kuhano jaje. Preklopite rukom otvorenu površinu te iznad sudopera protresite jaje u čaši nekoliko puta. Odvojite ljusku od jajeta u jednom potezu.

Pogledajte u videu kako se brzo gule kuhana jaja bez opečenih prstiju. Sretno!




╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje




╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Više tema kao što je ova?

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama