ITEP poklanja popust za upis na najsavremenije programe

Nauka 30. maj 201810:26 > 10:28
Izvor: Linkgroup

ITEP visoka škola u ovoj nedjelji proslavlja svoj Dan škole i tim povodom poklanja posebne pogodnosti za upis na najsavremenije studijske programe u BiH. Svi koji se prijave do 1. juna ostvaruju popust do 45% na studije koje vas pripremaju za uspješnu karijeru u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomije.

Broj slobodnih mjesta za prijave u toku ove akcije je strogo ograničen. Zato reagujte na vrijeme i obezbijedite sebi obrazovanje koje će vam omogućiti siguran posao i odličnu zaradu.

Studijski programi koji vas pripremaju za najisplativija zanimanja

Studijski programi ITEP visoke škole fokusirani su na sticanje primjenljivih i trenutno najtraženijih vještina na tržištu. To znači da ćete tokom studija steći upravo ona znanja koja će vam omogućiti da brzo pronađete odlično plaćen posao u struci.

Studiranjem na programu Računarske i informacione tehnologije pripremićete se za projektovanje, kreiranje i implementaciju najmodernijih programa. Drugim riječima, steći ćete najsavremeniju informatičku pismenost, koja će predstavljati vašu ulaznicu za uspješnu karijeru programera, IT menadžera, softverskog inženjera…

Sa druge strane, ukoliko se odlučite za studiranje po programu Poslovna ekonomija i preduzetništvo, očekuje vas obrazovanje koje će vam pružiti širok spektar mogućnosti za odlično plaćen posao u različitim oblastima. Naučićete da razvijate finansijske i investicione planove, da vodite kompletan ciklus razvoja preduzeća, primjenjujete potrebne tehnologije i istraživanja, kreirate akcione strategije, prognozirate ekonomska dešavanja, dijelite korisne savjete i još mnogo toga.

Studirajte po najmodernijim svjetskim standardima

Da biste stekli najperspektivnija znanja današnjice, važno je da studirate po najmodernijim svjetskim standardima. Iz tog razloga, predavanja se održavaju u računarskim laboratorijama sa pratećom opremom posljednje generacije.

Linkgroup

Uz to, tokom studija na raspolaganju su vam različiti vidovi korisnog edukativnog softvera, koji će vam omogućiti efikasnije učenje, kao i Android aplikacija ITEP visoke škole, koja vam olakšava praćenje nastave sa bilo kog mjesta i komunikaciju sa kolegama i profesorima.

Praksa, diploma i pomoć prilikom zapošljavanja

U zavisnosti od odabranog smjera, po završetku studija dobijate zvanje diplomiranog inženjera računarstva i informatike ili diplomiranog ekonomiste. Međutim, da biste odmah nakon studija pronašli posao u struci, pored najsavremenijih vještina i priznate diplome, neophodno je da imate i iskustvo u radu na realnim projektima u struci. Upravo iz tog razloga ITEP vam kroz LINK Apprentice Program pruža priliku da kroz praksu već tokom studija steknete prva radna iskustva u velikim kompanijama. Osim toga, tu je i Centar za razvoj karijere, koji vam omogućava da se povežete sa poslodavcima i izdvojite iz konkurencije kako bi što prije započeli isplativu karijeru.

Započnite studije po najpovoljnijim uslovima

Ne zaboravite da akcija za Dan škole na ITEP-u traje samo do petka, 1. juna. Ako vidite sebe u oblasti IT-ja ili ekonomije i preduzetništva, iskoristite do 45% popusta za upis i izaberite jedan od dva najisplativija studijska programa u BiH.

Broj slobodnih mjesta za upis po akcijskoj ponudi je ograničen, posjetite ovu stranicu i prijavite se što prije.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.