Bellucci ulazi u historiju kao najstarija Bondova djevojka

Showbiz 05. dec 201412:51 > 13:11
Izvor: REUTERS/Stefan Wermuth

Bond-manija se vratila nakon što je u četvrtak najavljena iduća avantura špijuna, nježnog zaštitnika grube vanjštine, pod nazivom "Spectre", a većina očiju na press konferenciji u četvrtak u studijima Pinewood u Buckinghamshireu bila uprta u jednu od dviju Bondovih djevojaka, talijansku glumicu Monicu Bellucci.

Daily Mail piše da talijanska sirena ovom ulogom ulazi u HISTORIJU kultne priče o svemogućem špijunu. Naime Bellucci (50) je i službeno postala najstarija Bondova djevojka.

Titulu je dosad držala Honor Blackman koja je ulogu Pussy Galore u Goldfingeru odglumila još 1964., u godini kada je Bellucci rođena. Blackman je tada imala 39 godina.

 Mediji ne štede riječi pohvale za izgled zanosne dugokose crnke koja je jučer pozornost plijenila u crveno crnoj dizajnerskoj haljini dvojca Dolce & Gabbana za koje još uvijek radi reklamne kampanje te se pitaju zašto nije ranije angažirana kao djevojka agenta 007.

No i na to pitanje postoji odgovor: ulogu Bondove djevojke u filmu “Sutra nikad ne umire” iz 1997. pred nosom joj je tada ugrabila “očajna kućanica”, glumica Terri Hatcher.

“James Bond je muškarac iz snova, zaštitnik, istodobno je opasan, tajnovit i seksi, a usto i savršen engleski džentlmen”, izjavila je na jučerašnjoj presici Bellucci koja će u filmu utjeloviti Luciju Sciarru.