Scena: Završeno drugo izdanje SeaStar festivala

Showbiz 28. maj 201815:41 > 15:46
Izvor: N1

Grupa od 30 demonstranata upala je među glumce na scenu jednog češkog pozorišta u pokušaju da spreči glumce iz Ljubljane da izvedu predstavu hrvatskog režisera Olivera Frljića "Naše nasilje, vaše nasilje" a iz sale je morala da ih izvede policija.

Predstava je prekinuta na jedan sat, a zatim nastavljena, ali je u publici ostalo još nekoliko njih, koji su se glasno molili, zviždali i vikali “Ne vrijeđajte Isusa!” te su njih 15-ak iz dvorane izveli redari.

Treća sezona popularne kriminalističke serije “Ubice mog oca”, koja će premijerno biti prikazivana na Top kanalu, uveliko se snima. Novinarske ekipe imale su priliku da se sa ekipom serije druže na jednom od setova, u dvorištu Glavne pošte u Beogradu.

U Umagu je završeno drugo izdanje SeaStar festivala koji je pokrenuo novosadski Exit tim. Moto festivala je – prvo kupanje i prvi festival! Seastar je privukao 50 000 ljubitelja muzike, a među njima je bila i naša Mirela Bačić.

Nakon što se predao policiji u New Yorku, holivudski producent Harvey Weinstein optužen je za silovanja i seksualno zlostavljanje, a optužbe dolaze iz dva odvojena slučaja. Deseci glumica i bivših uposlenica njegove kompanije optužile su ga za silovanje, nasilno ponašanje, seksualno zlostavljanje i uznemiravanje.

Sa druge strane i američki glumac Morgan Freeman koji je prošle sedmice optužen za seksualno uznemiravanje, negira optužbe.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.