Jared Leto: Nicholson i Ledger će biti ponosni na mog Jokera

Showbiz 01. dec 201514:11 > 14:15
YouTube screenshot

Jedan od najiščekivanijih naslova naredne godine je DC-jev All Villain Star film "Suicide Squad" u kojem će oči najviše biti uprte u Jareda Letoa, koji će naslijediti ulogu Jokera od tragično preminulog Heatha Ledgera.

https://youtube.com/watch?v=oKQ6-TT9DEw

U Letoa niko ne sumnja kada su u pitanju glumački kvaliteti, a budući da je Ledgerov Joker u drugom dijelu “The Dark Knight” trilogije prevazišao sva očekivanja, nasljednik će se morati poprilično potruditi kako bi opravdao očekivanja, budući da njegova uloga (htio on to ili ne) nosi težinu filma.

Iako je Letoov Joker dosta izmijenjen u odnosu na Nicholsonovog iz devedesetih, Ledgerov, sa prvim trailerom filma i setom fotografija osvojio je armiju fanova.

Kako se datum prikazivanja filma bliži, očekivanja rastu, a sam Leto je očigledno pod pritiskom, te se putem Instagrama obratio fanovima postavivši crnobijelu fotografiju Ledgerovog i Nicholsonovog Jokera ispod koje piše: “Ne brinite se, Leto će nas učiniti ponosnim”.

Suicide Squad je napisao i režirao veliki David Ayer, a 5. augusta 2016. godine će preplaviti kino dvorane, budući da je u top tri najiščekivanija naslova naredne godine.

Pored njega u ovom All Star DC-jevom filmu nastupit će Will Smith, Margot Robbie, Cara Delavigne, Scott Eastwood, Ben Affleck, Jai Courney, viola Davis, Ike Brinholtz između ostalih.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.

https://www.instagram.com/p/-ukfU5TBcw/