Lazar Ristovski primio izvinjenje HTV-a

Showbiz 10. mar 201607:31 > 13:10
Sanjin Strukic/PIXSELL

Srbijanski glumac Lazar Ristovski sinoć je bio zvijezda zagrebačke premijere filma Zrinka Ogreste "S one strane". Publika ga je nagradila najjačim aplauzom, kao u inat HTV-ovu propustu u Splitu, kad je glumac izostavljen iz uključenja u Dnevnik.

Ristovski uz Kseniju Marinković igra glavnu ulogu u Ogrestinoj psihološkoj drami ‘S one strane’, a ujedno je i koproducent filma.

U Dnevniku HTV-a nije imao priliku dati izjavu, a u emisiji su gostovali reditelj i glumica Marinković, dok je Ristovski izostavljen iz kadra. Ogresta je odmah reagirao na HTV-ov propust, a podršku su mu potom dali i svi hrvatski mediji.

‘Naravno, ostao sam zatečen. Ali dobio sam pravo objašnjenje i izvinjenje HTV-a, i to jako cijenim s njihove strane. Mislio sam odmah da u tome nema ničeg zlonamjernog, a da ima, bilo bi jako ružno. Prije svega sam čovjek koji oko sebe širi dobru energiju, a uz moje ime ne vežu se afere i skandali. Ponosim se svojim poslom i rezultatima. Mislim da se na kraju sve dobro završilo’, rekao je Ristovski, prenosi tportal.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.