Halilhodžić o mogućem dolasku u Dinamo: “Mamić se izvinio, ali…”

REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Selektor Maroka Vahid Halilhodžić komentarisao je činjenicu da se njegova reprezentacija nalazi u istoj grupi kao i Hrvatska na Svjetskom prvenstvo u Kataru, ali osvrnuo se i na situaciju u Dinamu.

Rekao je Vaha da je očekivao Hrvatsku u grupi.

PROČITAJTE JOŠ:

“Čak sam nekim prijateljima i rekao da ćemo izvući Hrvatsku, to je osjećaj koji ne možeš ne razumjeti. Kroz neke vizije moje utopističke, rekao sam ‘možda će biti Hrvatska’ i eto, tako je ispalo. Normalno da je Hrvatska favorit, Hrvatska je viceprvak svijeta, ali mi nećemo ući u tu utakmicu da se šetamo. Sve ćemo napraviti da se šetamo i pobijedimo Hrvatsku, pratit ćemo svaki detalj i pokušati iznenaditi“, rekao je Vaha za Dnevnik Nove TV.

Otkrio je zatim kako misli zaustaviti Luku Modrića.

“Može se praviti flaster visoko na igraču koji organizira igru, ali sve zavisi. Ima još šest-sedam mjeseci do Svjetskog prvenstva, ne žurim još“, rekao je Vaha.

I dalje nije sigurno hoće li Vaha voditi Maroko na Svjetskom prvenstvu zbog sukoba s glavnim zvijezdama.

“Vidjet ćemo, može se dogoditi još puno čudnih stvari. Već sam dvije reprezentacije odveo na Svjetsko prvenstvo pa ih nisam vodio. Ako neko misli drugačije, to je njihova stvar. Neće biti prvi put. Onaj igrač koji odbija trenirati, koji odbija igrati, simulira povrede – to je za mene završena priča. Za mene je reprezentacija nešto sveto, to ne pripada igračima, već čitavom tom narodu i, kad se neko tako ponaša, onda je to gotova priča. To je moja priča“, objasnio je Halilhodžić.

Vahidu je postavljeno pitanje je li zainteresovan za preuzimanje klupe Dinama.

“Dinamo je još u jednoj prednosti, ja mislim da će ipak, usprkos Osijeku i Hajduku, i ove godine biti prvak. Teško je to… Jednom je Zdravko Mamić ušao u svlačionicu, izrekao riječi koje ja nisam cijenio, došlo je do malog sukoba. Kasnije se on izvinio, život teče dalje i ja želim Dinamu puno sreće i uspjeha“, rekao je Vaha pa se osvrnuo na Hajduk:

“Meni je Hajduk jako simpatičan, ja sam tu blizu Splita i stvarno je fantastično vidjeti koliko ti Dalmatinci imaju ljubavi prema tom klubu. To je stvarno takva ljubav, to kako oni vole taj klub, to je nešto fantastično.“

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad