“Ime Barcelone je ukaljano, uprava je mafija i mora biti kažnjena”

Nogomet 16. avg 202209:45
Izvor: Screenshot

Nekadašnji reprezentativac Holandije Rafael van der Vaart žestoko je "opleo" po upravi Barcelone zbog diskutabilnih poteza koji se tiču finnasija kluba u posljednjih nekoliko mjeseci.

Katalonci su bili u problemu oko registrovanja igrača, ali su na kraju pred sam početak šampionata uspjeli da registruju pojačanja i izbjegnu neprijatnosti.

Klupski čelnici odlučili su da prodaju dio klupskih TV prava i studija, te su na taj način došli do neophodnog novca za registrovanje igrača.

Bivši igrač Real Madrida je na holandskoj televiziji bio iznenađen potezima ljudi iz Barce, a zapitao se i kako su uopšte sebi mogli da priušte skupocjena pojačanja poput Roberta Lewandowskog i Rafinhe.

“Kako možete da kupujete igrače ako nemate novca? To je sramota. Taj čovek, Laporta je kralj, ali ja mislim da je idiot”, rekao je Van der Vaart.

Holanđanina je iznervirao i odnos uprave prema Frenkieju de Jongu, koji se nalazi pred transferom u Manchester United.

“Ne možete prema ljudima da se ponašate na taj način. Da li Frenki zarađuje previše? Prvo potpišete ugovor i onda ga ispunite ili odete pod dobrim uslovima, ali ne ovako. Ova uprava je mafija i mora da bude kažnjena”, oštar je Van der Vart.

Barselona je u poslednjih godinu dana imala mnogo finansijskih problema, zbog čega je, prema mišljenju Van der Varta, ukaljano ime kluba.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar