Kako su Nijemci ispali sa Mundijla? Pitajte njihove žene!

Nogomet 08. dec 202214:01
Izvor: REUTERS/Molly Darlington

Njemačka je drugo Svjetsko prvenstvo zaredom ispala u grupi, a polako se otkrivaju i detalji što se događalo u kampu reprezentacije.

Njemačka je odsjela u Zulal Wellness Resortu koji se nalazi u regiji Al Shamal na sjeveru Katara, a nakon interne istrage koju su proveli predsjednik DFB-a Bernd Neuendorf i dopredsjednik Hans-Joachim Watzke, otkriveno jest kako je za neuspjeh na Mundijalu odgovorna ‘atmosfera koja je podsjećala na godišnji odmor’.

Zaključak je da su odgovorne supruge nogometaša koje su imala pravo biti uz svoje ljubimce, a vrijeme su provodile uz bazene naslikavajući se za društvene mreže dok su njihove bolje polovice podosta vremena provodili čuvajući djecu u sobama umjesto da su trenirali i pripremali se za utakmice.

Supruge nisu boravile čitavo vrijeme s igračima, ali su ostajale po dvije noći što je donosilo i osjećaj da se radi o velikoj zabavi, a ne ozbiljnom turniru.

Osoblje reprezentacije na čelu s ljudima koji su vodili čitav projekt, nije najbolje prihvatilo takvu situaciju, ali nisu imali izbora i morali su se prilagoditi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar