Manifestacija “Kristalnih 11” 26. maja u Vijećnici

Nogomet 17. maj 202216:11
N1

Tradicionalna manifestacija izbora najboljih pojedinaca Premijer lige Bosne i Hercegovine, koju sprovodi Sindikat profesionalnih fudbalera BiH, naziva “Kristalnih 11”, održat će se 26.5.2022. godine u Sarajevskoj Vijećnici.

Gala noć počet će u 19 sati, te ćemo saznati koga su svi igrači premijerligaškog takmičenja izabrali u idealan tim sezone. Osim jedanaest najboljih fudbalera, saznat ćemo i ko je najbolji sudija, trener, igrač starosti do 21 godine, i najbolji igrač Premijer lige BiH.

“Veseli nas što ćemo nakon dvije godine konačno opet najbolje pojedince okupiti na jednom mjestu. Uslijed COVID-19 pandemije i restriktivnih mjera, nije bilo u mogućnosti u posljednje dvije godine napraviti jedan ozbiljan događaj. S tim u vezi očekuje nas zaista spektakularna manifestacija, koju će svi sportski zaljubljenici moći gledati u direktnom prijenosu putem kanala SPORT Klub i to u čitavoj regiji. Smatramo da će slika, koju ćemo poslati idući četvrtak iz Vijećnice grada Sarajeva poslati jednu pravu sportsku sliku i važne poruke čitavom regionu”, rekao je Aldin Đidić, osnivač SPFBiH.

Osim najboljih pojedinaca Premijer lige BiH za muškarce, bit će odjeljenje nagrade i najboljim igračicama ženske Premijer lige, a događaju će prisustvovati brojni, istaknuti sportisti i legende bh. fudbala.

Sindikat profesionalnih fudbalera BiH zahvaljuje se svim partnerima i sponzorima manifestacije “Kristalnih 11”, koji su svojim doprinosom pomogli uspješnoj organizaciji ovog, renomiranog događaja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare