Mostarac kreirao drugu pjesmu za Manchester United, ugostili ga na Teatru snova

Mario Zovko

"Samo veliki imaju sposobnost prepoznati doprinos malih", započinje svoju avanturu Mario Zovko iz Bosne i Hercegovine, koji poklanja već drugu pjesmu "Crvenim đavolima" i "Tetaru snova".

Mostarac je veliki fan Manchester Uniteda, a sinoć je bio gost na Old Traffordu jer će uskoro na kultnom stadionu svirati pjesma “Our way”. Tekst, aranžman, muziku i produkciju za pjesmu radio je samostalno Zovko, a također je i izvođač pjesme i pojavljuje se u spotu.

“Nova pjesma im se još više svidjela, kao i videospot za istu. Nije jos zvanično izašla. Pustili su je meni u čast kad sam bio na Old Traffordu prekjučer. Nisu je smjeli pustiti na služenoj utakmici kao što je bila praksa sa prvom pjesmom, jer prvu sam im poklonio i dao autorska prava. Druga pjesma je već druga priča. Još im nisam dao prava tako da nisu smjeli emitirati pjesmu pred publikom i medijima.” kaže Zovko za N1.

U nastavku možete pogledati i trailer za “Our way”.

Casemiro, Martial, Fernandes i Rashford odužili su se Zovki za novu pjesmu, pobjedom protiv Chelseaja 4:1, a momak iz Mostara uživao je u sjajnoj fudbalskoj predstavi svojih ljubimaca.

“Može se tako reći. Tko bi ostao da je United izgubio. Pojeli bi me u Mostaru da sam kriv za poraz. Bio bih takozvani ‘nezar’. Srećom donio sam im sreću.” kaže nam uz smijeh Mario.

Oda Unitedu koju je napisao Mostarac uvertira meča LP

Radostan i ponosan počasni član Manchester Uniteda iz Mostara, prepričava nam dalje svoje dojmove.

“Tek sam sinoć shvatio zašto Englezi toliko vole nogomet. Nestvarno, ludnica! Veliki pozdrav svima iz sunčanog Manchestera uz poruku: ‘Nije dovoljno samo sanjati, potrebno je i djelovati!’. Na još jedan poziv od menadžmenta kluba, vrlo rado sam se odazvao da opet posjetim kultni Old Trafford.”

Mario Zovko

Prvu pjesmu “Ode to Manchester United” snimio je prije 11 godina.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad