Pogledajte kako je Ronaldo tvrdio da gol treba biti pripisan njemu (VIDEO)

Nogomet 29. nov 202209:06
Izvor: REUTERS/Fabrizio Bensch

Nakon samo dvije utakmice u grupi H Svjetskog prvenstva u Katru, Portugal je izborio svoje mjesto u osmini finala. To su postigli tako što su savladali Urugvaj rezultatom 2:0, a strijelac oba pogotka bio je Bruno Fernandes.

Gol je prvobitno pripisan Ronaldu

Iako, kod prvog gola kao takav je određen tek desetak minuta kasnije. Do tada je kao strijelac naveden Cristiano Ronaldo. Naime, uistinu se činilo da je on, nakon ubačaja Fernandesa, skočio te lagano glavom lopti dao dodatni podstrijek.

Uostalom, Ronaldo je taj pogodak proslavio u svom poznatom stilu pa nikome prvobitno nije palo na pamet sumnjati da je upravo on pogodio mrežu. No, uskoro je snimka potvrdila kako Ronaldo loptu nije dirao, a to možete vidjeti OVDJE.

Nakon utakmice Portugalci su krenuli slaviti, a među njima je bio i Ronaldo. Ipak, u jednom trenutku kamere su ga uhvatile u gestikulaciji prema nekome, nažalost ne znamo prema kome. On je pokušavao pokazao kako ga je lopta dirala po vršku glave te da pogodak treba biti pripisan njemu.

To možete vidjeti OVDJE.

Zašto nas to i dalje čudi!?

Da, od Ronalda nas to ne bi trebalo čuditi, budući da znamo koliko mu njegovi pogotci i rekordi znače. Ipak, kraj ovoliko kamera koja su sve snimili tvrditi da je napravio nešto što nije, samo da bi na svoj konto dobio taj još jedan pogodak, to je možda i za njega previše.

Srećom po njega, imat će još minimalno dvije utakmice priliku podići svoj saldo pogodaka na svjetskim prvenstvima. Prvo protiv Južne Koreje, gdje će Portugal trebati potvrditi mjesto prve ekipe u grupi, a onda i u osmini finala. Tako će ih, prema svemu sudeći, čekati Švicarska ili Srbija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar