“Ronaldo je pali idol, Portugal je bio poletniji i opasniji”

Nogomet 07. dec 202210:01
Izvor: REUTERS/Kai Pfaffenbach

I dalje se ne stišavaju reakcije oko igre portugalske reprezentacije koja je bila uvjerljiva protiv Švicarske 6:1.

PROČITAJTE JOŠ:

Selektor Fernando Santos povukao je jučer hrabar potez ostavivši Cristiana Ronalda na klupi, dok je na teren poslao Goncala Ramosa. I nije pogriješio, ovaj mu se odužio s čak tri gola, dok je Ronaldo dobio 15 minuta. Na kraju nije niti slavio sa suigračima, već je direktno otišao u svlačionicu.

“Portugal i jest bio bolji bez Ronalda”, dodaje BBC, ističući da je time nagrađena hrabrost izbornika Fernanda Santosa.

“Bila je to bez sumnje najhrabrija izbornička odluka na ovom Svjetskom prvenstvu i svakako najhrabrija koju je Santos povukao u osam godina, otkako vodi Portugal”, nastavlja se i dodaje:

“Znao je Santos što je ulog u ovoj seizmičkoj promjeni. Bilo mu je jasno da bi on, a ne Cristiano Ronaldo, bio označen krivcem da je Portugal ispao sa Svjetskog prvenstva. Umjesto toga gledao je poletniji i opasniji Portugal kojem fokus nije na postojanju Cristiana Ronalda.”

Na kraju su dodali:

“Nakon što su mu u Manchester Unitedu pokazali vrata zbog mrzovoljnosti i otvorenih stavova o klupskoj hijerarhiji, sada se našao na marginama teritorija za koji je vjerojatno mislio da je na njemu još više nedodirljiv. Što slijedi palom idolu? U najboljoj varijanti bit će to klupa u utakmici protiv Maroka.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar