Samira je reality zvijezda, otkrila da je spavala sa najboljim fudbalerom Reala

Nogomet 19. mar 202310:47
Instagram / @samira.jalil

U 21. vijeku je postalo normalno reći da je zanimanje "reality igrač", a više etika ne spriječava ljude da naširoko pričaju sa kim su dijelili krevet.

U tom vrlom novom svijetu se fantastično snašla i Samira Salome Jalil koja je jedva dočekala da dobije pitanje kojim je mogla da otkrije svoj impresivni CV.

U njemu ima sedam imena, a posljednja “recka“ nosi naziv Karim Benzema.

“Spavala sam sa osam igrača Reala i Barce. Karim Benzema i Marc Bartra neki su od njih“, napisala je ona ranije na Twitteru. Upravo ovakvi momenti iskrenosti su joj omogućili da postane “reality igrač” (kako je to sada popularno zvati), pa je tako dobila priliku da živi pred kamerama sa još 20, 30 nepoznatih osoba.

Stigla je do 450.000 pratilaca na Instagramu čime se ponosi, a da bi dokazala svoje tvrdnje iz spavaće sobe objavila je fotografija sa Benzemom.

Fotografije sa Bartrom i Benzemom

Stigla je do rijalitija u Meksiku, ali je rano izbačena iz “Kuće poznatih“.

Ipak, shvatila je kako funkcioniše matrica, pa je pokušala da je iskoristi do maksimuma.

Tvrdila je da je Marc Marquez čuveni motociklista želio na sastanak sa njom, ali da ga je ona odbila. Pravi preokret u njenom ljubavnom životu.

Nakon sportista okrenula se i modnim dizajnerima pa je nekoliko godina bila u vezei sa influnserom Rubenom Sanchezom s kojim je raskinula zbog nesuglasica.

Danas ima 32 godine, a uglavnom novac zarađuje učešćima u pomenutim reality programima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar