Sarajlija donirao majci dio jetre: “Zacrnilo mi se, kad mi je opsovao majku”

Nogomet 30. maj 202315:04 0 komentara
Facebook/Robert Perić Komšić

Nogometaši Cibalije s desetoricom su izborili remi protiv Rudeša u 32. kolu Supersport Prve NL, ali utakmicu je obilježio ružan incident.

Naime, napadač Cibalije Robert Perić Komšić u 27. minuti dobio je žuti, pa drugi žuti i konačno isključenje zbog serije prigovora. Svoje postupke objasnio je dan kasnije. Sudac Ante Sočo, debitant na tom niovu takmičenja, navodno mu je spomenuo majku.

“Napravio sam faul na Pavkoviću i sudac Sočo dao mi je žuti karton. Rekao sam mu: ‘Daj, nemoj me zaje*avat’, ne možeš biti takav majmun da mi za ovo daš karton!”

Fudbaler rođen u Sarajevu majci donirao komad jetre i spasio joj život

“Sočo je na to rekao: ‘Je*at ću ti majku u pi*ku poslije, kome govoriš da je majmun?!’ I dao mi drugi žuti karton. Zacrnilo mi se pred očima, ne zbog kartona, nego što mi je opsovao majku. Da mi je bilo što rekao, ništa se od ovog ne bi dogodilo. A ovo…” rekao je Perić Komšić za Vinkulja.hr.

Perić Komšić u martu 2022. godine s majkom Ljiljanom prolazio je kroz teško razdoblje. Teško bolesnoj i životno ugroženoj majci donirao je 70 posto jetre…

Fudbaler iz Sarajeva koji je majci donirao komad jetre vratio se treninzima

“Mama je sad, Bogu hvala, dobro. Sve OK, ekstra. Da mi je što drugo rekao, sve u redu, ali ovu psovku ne bih mu oprostio ni za što na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliku ću kaznu dobiti zbog toga. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen.” zaključio je Perić Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad