Sport Klub saznaje i donosi detalje šta se zapravo desilo u tučnjavi na ulicama Gelsenkirchena

Nogomet 16. jun 202418:30 0 komentara
REUTERS/Jana Rodenbusch

Brojni navijači fudbalske reprezentacije Srbije nalaze se u njemačkom Gelsenkirchenu, gdje će u nedelju od 21:00 imati priliku da prisustvuju prvoj utakmici svojih ljubimaca na Evropskom prvenstvu poslije 24 godine.

Srbija se sastaje sa reprezentacijom Engleske u prvom kolu grupne faze, a utakmici su, između ostalog prethodili i neredi na ulicama ovog njemačkog grada.

Sukobile su se pristalice “Orlova” sa engleskim navijačima, a pažnju je privukao i jedan incident iz fan-zone, kada je umalo došlo do opšte panike.

Sport klub je bio na licu mjesta i saznao šta se dogodilo.

“Grupa srpskih navijača je pokušavala da izađe na binu. Prvo nisu uspijevali, a potom su uspjeli. Jedan od njih je nosio albansku zastavu i pokušao je da je zapali. Međutim, ostali ljudi nisu shvatili šta je u pitanju i o kome se radi. U trenutku kada je iz torbice izvadio baklju, mnogi su pomislili da vadi oružje, a neki su počeli i da bježe. Okupljeni su počeli da gađaju čovjeka sa zastavom i bakljom predmetima i on je morao da siđe sa bine. Tek kasnije je ta zastava zapaljena, pa su redari momentalno reagovali, a reakcije policije nije bilo. Sve aktvnosti u fan-zoni su prekinute 20 minuta prije planiranog roka. Bio je to incident koji je pokvario čitavu svečanost. Policija je i dalje na mjestu i motri kako bi sprečila nove probleme”, javlja sa lica mesta naš reporter Branko Spasojević.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!