Srpski fudbaler završio sezonu: Ljekari otkrili šta mu je spasilo život

Instagram/Dragi Gudelj

Za Dragišu Gudelja, srpskog, fudbalera kojem je prošlog vikenda pozlilo na utakmici španjolske Cordobe i Racing Ferrola, sezona je završena.

Nakon prvih pregleda u bolnici liječnici su ustanovili da je došlo do kardiorespiratornog zastoja, ali još uvijek se ne zna uzrok tome. Zbog toga su ga poslali na dodatne preglede da bi saznali što se točno dogodilo.

Iz Cordobe pak poručuju da su spremni čekati srpskog fudbalera koliko god bude bilo potrebno. Ne žele ništa požurivati, zdravlje je svima na prvom mjestu, ali još uvijek je Gudeljev povratak nogometu pod velikim upitnikom.

Čak pet minuta bio je bez svijesti, spasila ga je brza reakcija ljekara, koji su ga oživjeli pa hitno prebacili u obližnju bolnicu, a u razgovoru za tamošnje medije priznaju:

“Da mu se to dogodilo u nekoj drugoj situaciji, možda ne bismo pričali o sretnom ishodu”, rekao je jedan od ljekara Cordobe koji je sudjelovao u reanimaciji srpskog fudbalera.

Njegovi saigrači sve su posmatrali u suzama i nevjerici, ali srećom sve se dobro završilo. Gudelj je proveo noć na intenzivnoj njezi, javio se nasmijan iz bolnice.

Inače, Dragiša je brat Nemanje Gudelja, srpskog nogometnog reprezentativca i člana Seville.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad