Ten Hag i Ronaldovi suigrači ostali su šokirani nakon Ronaldovog intervjua

Nogomet 14. nov 202209:26
Izvor: Action Images via Reuters/Andrew Boyers

Niko u Manchester Unitedu nije bio upoznat s činjenicom da je Cristiano Ronaldo snimio intervju koji je na kraju uzdrmao cijeli klub.

Sve smo bliže rastanku Cristiana Ronalda i Manchester Uniteda, puno bolnijem i težem nego što bi to trebao biti slučaj. Međutim, čini se da su tenzije i ego odigrali svoju ulogu, što je na kraju rezultiralo intervjuom koji je sinoć emitovan.

Ronaldo je u njemu prije svega sasuo paljbu na klub i trenera Erika ten Haga. Način kojim je to napravio po svemu sudeći dovodi do, kao što je spomenuto, neminovnog rastanka.

Za intervju su saznali nakon pobjede protiv Fulhama

To sve izgleda još sigurnije nakon što je potvrđeno kako niko iz kluba, uključujući suigrače, nije znao za intervju. Niti da ga je Ronaldo snimio niti kada bi trebao biti emitovan. Saznali su za njega dok su se spremali na put iz Londona, gdje su nedugo prije savladali Fulham rezultatom 1:2.

Cristiano Ronaldo šokirao svijet: Portugalac optužio United i uvrijedio trenera

Klub je odbio to sve komentarisati uz objašnjenje kako ne žele dozvoliti da išta umanji vrijednost velike pobjede, kojom je trebao biti osiguran mir pred reprezentativnu stanku.

Razočaranje je opravdano

U svakom slučaju, svi su potpuno opravdano razočarani takvim potezom Ronalda, za kojeg se već znalo da bi od januara trebao imati novi klub. Naravno, ako uspije naći nekoga zainteresovanog za njegove usluge uz cijenu koje one donose.

Dobro se sjećamo da se to pokušavalo i tokom ljeta, no da je Portugalac ipak ostao članom Crvenih đavola.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar