Teško vrijeme za Ronalda: Kažnjen zbog neprimjerene reakcije prema dječaku (14)

Nogomet 23. nov 202218:23
Izvor: REUTERS/David Klein

Nakon što je u utorak raskinuo ugovor s Manchester Unitedom, Cristiano Ronaldo je u srijedu saznao i kaznu koju mu je izrekao Engleski nogometni savez (FA) za izgred u aprilskom susretu protiv Evertona na Goodison Parku.

Ako će ikada ponovno zaigrati u engleskoj Premier ligi, 37-godišnji Portugalac će morati propustiti prve dvije utakmice, a na račun FA će morati uplatiti iznos od 50.000 funti (oko 58.000 eura).

Ronaldo je po završetku spomenute utakmice, odigrane 9. aprila, u kojoj je Everton pobijedio Manchester United, pri izlasku s terena izbio mobitel iz ruke mladog navijača suparničkog kluba.

Cristiano Ronaldo se ispričao, ali nije prošao bez kazne

Liverpoolska policija je pokrenula istragu o incidentu, a Portugalac se sljedeći dan ispričao 14-godišnjem mladiću okarakteriziravši svoje ponašanje neprimjerenim.

“Nije se lako suočiti s osjećajima u takvim teškim trenucima. Unatoč svemu, morao bih biti pun poštovanja i strpljiv te primjer mladima koji vole ovu igru”, napisao je tada Ronaldo.

U procesu donošenja odluke neovisni regulatorni odbor je zaključio da je Ronaldovo ponašanje bilo neprikladno i nasilno te je u skladu s time i izrekao disciplinsku mjeru.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar