United Ronaldu priprema kaznu: Preduzimamo korake kao odgovor

Nogomet 18. nov 202213:20 0 komentara
pixabay

Manchester United sprema oštar odgovor na intervju koji je Cristiano Ronaldo dao Piersu Morganu na Talk TV-u, u kojem je Portugalac izvrijeđao i ponizio klub, bivše i sadašnje saigrače i prijatelje.

Englesky Sky prenosi kako “preduzima odgovarajuće korake”, kako bi odgovorio na sve ono što je Ronaldo rekao u 90-minutnom intevjuu u kojem su isplivale brojne informacije o tome šta Ronaldo osjeća prema klubu, treneru, saigračima i ljudima koji su mu nekada bili prijatelji.

United je također obavijestio javnost kako neće komentarisati ovaj slučaj sve dok njihov odgovor ne bude u potpunosti spreman.

Ronaldo je, podsjećamo, u intervjuu za Talk TV između ostalog rekao kako ne osjeća nikakvo poštovanje prema svom treneru Eriku Ten Hagu.

“Nemam poštovanja prema njemu jer on meni ne ukazuje poštovanje. Ako me ne poštuješ, nikada te neću poštovati”, rekao je Ronaldo tokom intervjua.

Ronaldo je također izjavio kako osjeća da ga sadašnji trener provocira, ali tu se nije zaustavio, te se okrenuo i protiv vlasnika Manchester Uniteda, rekavši kako porodica Glazer nema dobro kluba među svojim prioritetima.

Portugalac se trenutno nalazi u Kataru sa reprezentacijom.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad