Vlasnik Evertona sa važnom porukom u teškom trenutku

Nogomet 25. jan 202314:47
Izvor: Reuters/Matthew Childs

Vlasnik Evertona, Farhad Moshiri, rekao je da klub nije na prodaju i da je blizu da obezbijedi novac za pomoć u izgradnji novog stadiona. Moshiri je još dodao da traži sredstva za izgradnju "Murdock" stadiona u video poruci koja se pojavila na sajtu kluba.

“Klub nije na prodaju, a ja sam razgovarao sa vrhunskim investitorima, zaista kvalitetnim, o našem stadionu”, rekao je Moshiri pred Upravnim odborom.

“Mogu to sam da uradim i razlog zbog kojeg želim to da uradim je da dovedem vrhunske sportske investitore u Everton. Blizu smo dogovora i ne radi se o prodaji”, dodao je on.

“Stadion je najvažnija operacija u ovom trenutku, u smislu vremena i budžeta. Nakon prevazilaženja loših rezultata u poslednje vreme, navijači mogu da počnu da sanjaju sa mnom. Stadion nikada nije bio luksuz za Everton, on je potreba”, rekao je Moshiri.

Everton je igrao svake sezone od 1954/55 u elitnoj engleskoj Ligi, ali je ove sezone pobijedio na samo tri od 20 utakmica i na pretposljednjem je mjestu. Moshiri uvjerava navijače da stvari mogu da se promijene.

“Ambicija Evertona je da uvek bude dio elite i mi jesmo dio elite. Naša ambicija nije da budemo na dnu, želimo da igramo u Evropi”, objasnio je vlasnik kluba.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar