Zaigrajte Fantasy football na N1 sa Džananom i Edinom (VIDEO)

Košarka 10. jun 202420:40 0 komentara

Pridruži se fudbalskoj avanturi – Igraj Evropski fudbalski fantasy 2024.

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi je, povodom predstojećeg evropskog prvenstva EURO 2024, lansirala Evropski fudbalski fantasy 2024 na svojim sportskim sajtovima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Grčkoj.

Ova uzbudljiva takmičarska platforma pruža svim ljubiteljima fudbala jedinstvenu priliku da testiraju svoje menadžerske vještine, strategiju i poznavanje fudbala na najvećoj evropskoj sceni.

Pridružite se sada i postanite dio fudbalskog spektakla!

Od sada svi zainteresovani mogu da registruju svoje timove i to na N1 portalu u Bosni i Hercegovini, Sport Klub portalima u Srbiji i Sloveniji, sajtu Nova.rs u Srbiji i Dnevnik.hr u Hrvatskoj, kao i na sajtovima Nova Sports and Sportdog u Grčkoj i portalu Vijesti u Crnoj Gori.

Svaki igrač Evropskog fudbalskog fantasy 2024 može sastaviti do tri virtualna tima. Za sastavljanje svakog tima na raspolaganju je 200 kreditnih bodova za kupovinu 15 igrača i jednog glavnog trenera.

Popisi nisu ekskluzivni, ostali virtualni treneri mogu uzeti iste igrače kao vi, ali ne mogu vidjeti vaš tim sve do početka prvenstva ili naredne runde takmičenja. Kad prvenstvo počne, vaš virtualni tim sakupljat će bodove na osnovu statistike vaših igrača u stvarnim utakmicama (golovi, asistencije, žuti kartoni itd.).

Fantasy uz N1 igrat će i reprezentativci BiH u košarci, Džanan Musa i Edin Atić.

Igrajte se sa nama i osvojite vrijedne nagrade.

Vrijedne nagrade donosi MD shop. Preuzmite svoju mobilnu aplikaciju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!