Zlatko Dalić progovorio o Sosi i napao medije

Nogomet 05. dec 202207:53
Izvor: REUTERS/Gareth Bumstead

Selektor hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić otkrio je kakvo je stanje s Bornom Sosom čiji je nastup protiv Japana zbog iscrpljenosti upitan...

U razgovoru za Hrvatski radio Dalić je večer uoči utakmice osmine finala s Japanom (ponedjeljak, 16 sati) odgovorio na pitanje što je s Bornom Sosom:

“Malo je umoran, malo je bolestan. Vidjet ćemo, ako nije 100 posto spreman, reagirat ćemo i tražiti zamjenu. Odigrao je tri utakmice u kontinuitetu, ne osjeća se najbolje, vidjet ćemo”

Dalić je priznao da ga ljuti što među medijima traje svojevrsno takmičenje tko će prvi objaviti sastav Hrvatske.

“Mislim da to nije lijepo i nije u redu, mi nikad ne možemo doznati sastav ekipe do sat i pol prije utakmice, a mi se natječemo u Hrvatskoj tko će prije objaviti tko igra, a tko ne igra… Okrećemo stotine brojeva telefona da bismo saznali nešto…”

“Ja to ne podržavam, mislim da nije posao novinara da javite tko igra, a tko ne igra, vaš posao je da komentirate kako treniramo, kako igramo, a ne da se natječete tko će prvi objaviti sastav Hrvatske i da ga protivnik sazna dva dana prije, ali ja to ne mogu promijeniti. Neka rade što misle da je najbolje, to je vaš posao, ja tu ne mogu ništa, samo kažem da ja saznam sastav protivnika sat i pol prije utakmice”, dodao je Dalić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar