Bivša skijašica iz Slovenije teško ozlijeđena

Ostali sportovi 31. jan 202322:49
Facebook/Meta Hrovat

Kako doznaje N1 Slovenija, bivša skijašica Meta Hrovat prošlog je vikenda doživjela tešku nesreću na turnom spustu. Prema informacijama, ona nije u životnoj opasnosti, ali je zadobila teške tjelesne ozljede.

Proteklog vikenda policija i gorski spašavatelji morali su pomoći nekolicini ljudi kojima je pomoć bila potrebna u planinama. Kranjska policija zajedno s gorskim spašavateljima izvela je u subotu na području Rateča zahtjevniju akciju spašavanja turne skijašice koja je prilikom spuštanja s Male Ponce glavom udarila u veliki kamen i ostala ozlijeđena. Prema informacijama N1 Slovenije, ozlijeđena je bivša skijašica Meta Hrovat, koja nije u životnoj opasnosti, ali je zadobila teške ozljede.

Prema riječima kranjskih policajaca, bila je propisno opremljena i skijala je s manjom grupom koja joj je pružila prvu pomoć.

Meta Hrovat, inače posljednja slovenska skijašica koja se popela na postolje na natjecanjima Svjetskog kupa pod okriljem Zlatne lisice, iznenadila je na pragu nove sezone objavom kraja natjecateljske karijere. Kći dugogodišnjeg kranjskogorskog gradonačelnika Janija Hrovata na svom se skijaškom putu čak četiri puta popela na pobjedničko postolje – četiri je puta bila treća, dva puta u rodnoj Kranjskoj Gori i Lenzerheideu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar