Džeko oduševljen Lanom Pudar: Ponosu BiH! Dat ću ti jedan savjet

Nogomet 24. jun 202214:20 1 komentar
Reuters/Canva

Bosanskohercegovačko čudo od djeteta, 16-godišnja Lana Pudar, još jednom se upisala u zlatne stranice sporta u našoj državi. Na debitantskom nastupu na Svjetskom prvenstvu u velikom bazenu u Budimpešti osvojila je šesto mjesto što predstavlja najbolji rezultat kada je u pitanju naša zemlja u historiji.

Čestitke za malu bh. sirenu stižu sa svih strana, a posljednja je stigla od kapitena fudbalske reprezentacije Edina Džeke.

Dijamant se Lani obratio na zvaničnom Facebook nalogu sa nekoliko iskrenih savjeta.

“Draga Lana Pudar,

Ne mogu, a da ti ne čestitam na svemu što si dosad postigla, iako imaš tek 16 godina. Oduševljen sam i sa radošću pratim tvoje nastupe i sa još većom radošću čitam o tvojim uspjesima.

Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet. Slušaj roditelje, oni su ti najbolji prijatelji i oni ti jedini mogu dati iskrenu podršku. Proći ćeš mnogo i dobrih i loših stvari, jer takvo je naše okruženje. Kada ide dobro, svi te tapšu po ramenima, a kada ide loše, utrkuju se u tome ko će bolje, jače i više.

A porodica! Ona je uvijek tu, kao utjeha, kao snaga, kao rame za plakanje, kao podstrek za dalje. I zapamti, vjeruj u sebe i rezultat će doći. Predodređena si za velike stvari, svi to vidimo i želim ti mnogo sreće, zdravlja i iskrenih ljudi oko tebe.

Budi ponosna na sebe, jer imaš sve razloge da budeš ponosna. Radujem se tvojim novim nastupima.

Sretno dalje, ponosu Bosne i Hercegovine!”, napisao je Džeko.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad