Nekadašnja atletičarka šokirala: Imam 40 godina i nikad nisam vodila ljubav

Ostali sportovi 06. feb 202317:21
Instagram / @lolojones

Svako ko je ikada gledao atletiku dobro pamti Lolo Jones. Ipak, mnogi su se začudili kada je otrkrila detalje iz privatnog života.

Jones je hrišćanka i željela je da nevina uplovi u bračne vode.

“Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvijek bi uslijedio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca“, poručila je razočarana Lolo.

Čak joj ni javno priznanje nije pomoglo. Ipak, umjesto da joj postane lakše nakon priznanja, imala je još manji izbor momaka koji su željeli da stupe sa njom u vezu.

“To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Prije sam bar imala malo. Ranije sam uvijek razmišljala: ‘OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu’“, iskrena je Jones.

Jones je upamćena kao jedna od rijetkih sportistkinja u istoriji koje su se takmičile na ljetnim i zimskim olimpijskim igrama. Trčala je na 100 metara sa preponama u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine, dok je u Sočiju učestvovala u bobu.

Nedavno je objavila video snimak u kome govori kako želi da zasnuje porodicu. Kako nije pronašla čovjeka svog života odlučila se na vještačku oplodnju, a prvi korak je zamrzavanje jajnih ćelija.

“Ako znate da želite da zasnujete porodicu, ali jednostavno to sada ne možete učiniti, možda zbog karijere ili nemate muža, razmislite o tome da zamrznete svoje jajne stanice.“

Nakon jednog bolnog raskida nakon osam mjeseci veze napisala je između ostalog.

“Nastaviću da se molim Bogu da me počasti čovjekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i Bogu da ako ne želi da se udam da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile sam željela da se udam sve više i želim da imam svoju porodicu. Nastavljaju da lome moje srce“, poručila je ona.

Govorila je i o odnosu koji ljudi imaju prema njoj.

“Često me zadirkuju zbog toga što sam odlučila da nemam seks prije braka. Momci mi u inboksu pišu da sam stara. Da sam isprana i da treba da završim sa tim. I tako ja zajecam. Gdje si Bože? Jedan dio Biblije kaže: Ako tražiš nešto u moje ime, uradit ću to. Tražila sam od Boga da ispoštuje želju mog srca. Tvoja riječ kaže da su dvoje bolji od jednog…“, rekla je u jednom emisiji.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar