Osam mladih nada BiH danas idu na pobjede

Ostali sportovi 25. jun 202410:36 0 komentara
Foto: Bokserski savez Bosne i Hercegovine

Na trećem danu Evropskog juniorskog prvenstva, publika će danas imati jedinstvenu priliku da gleda osam bosanskohercegovačkih reprezentativca u ringu.

Iz Bokserskog saveza Bosne i Hercegovine su uvjereni da nas očekuju dobre vijesti sa današnjih mečeva, te su poželjeli sreću našim mladim reprezentativcima i zatražili podršku javnosti.

“Naš Aleksa Jovanović se bori protiv Adira Agronova iz Izraela. Ovo je prilika za Aleksu da pokaže svoje bokserske vještine protiv međunarodnog protivnika. Milan Grbić će se suočiti s Eldarom Aliuom iz Kosova. Rejan Jakupović se bori protiv Maria Nakića iz Hrvatske, a Tarik Hurić protiv Vladimira Ivanova Davidova iz Bugarske. Eldin Hodžić se suočava s Shonom Shragom iz Izraela. Veljović Aleksandar će svoju pobjedu tražiti protiv Mađara Koromija. Bane Čolić ide na Grka Tespidisa. Jasmin Kiridžić će se boriti protiv Bobasa Matea iz Hrvatske”, pojašnjavaju organizatori.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!