United Media i Volleyball World nastavljaju saradnju do 2032. godine

UM

United Media sa zadovoljstvom najavljuje produženje ugovora sa Volleyball World, kojim su regulisana prava emitovanja najznačajnijih odbojkaških takmičenja u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji od 2025. do 2032. godine.

Ovaj značajan sporazum uključuje prava na emitovanje Svjetskog prvenstva FIVB, Lige odbojkaških nacija, Svjetskog klupskog prvenstva, Svjetskog prvenstva u odbojci na pijesku i Beach Pro Tour-a. Izvještavanje će biti ko-ekskluzivno sa Volleyball TV-om, pružajući navijačima pristup vrhunskim odbojkaškim događajima.

Takmičenja će biti emitovana na regionalnom sportskom kanalu Sport Klub.

Feliks von Noring, šef odjeljenja za medije u Volleyball World-u, ističe: „Oduševljeni smo nastavkom saradnje sa kompanijom United Media. Njihova posvećenost isporučivanju visokokvalitetnog sportskog sadržaja potpuno je u skladu sa našim ciljem da unaprijedimo poziciju odbojke na globalnom nivou. Ovaj sporazum će obezbjediti da navijači u regionu imaju pristup najboljih odbojkaškim takmičenjima na svijetu”.

„Počastvovani smo što nastavljamo partnerstvo sa Volleyball Worldom i donosimo premijerne događaje u odbojci i odbojci na pijesku našim gledaocima u regionu. Odlučni smo u namjeri da gledaocima pružimo vrhunski sportski sadržaj iz svakog sporta a ovaj sporazum nam to i omogućava kada je u pitanju profesionalna odbojka. Ovo partnerstvo dodatno učvršćuje našu poziciju kao vodećeg sportskog emitera u regionu“, izjavio je Nemanja Simeunović, generalni direktor Sport kluba.

Regionalni sportisti bilježe značajne uspjehe na globalnom nivou. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Letnjim olimpijskim igrama 2016.godine, bronzanu na Letnjim olimpijskim igrama 2020. i uzastopno je osvojila FIVB Svjetsko prvenstvo 2018. i 2022. U međuvremenu, muška reprezentacija Slovenije je stigla do finala Evropskog prvenstva tri puta između 2015. i 2021. godine, svaki put završavajući kao vicešampion. Trenutno je Slovenija na 5. mjestu FIVB svjetske rang liste.

O Volleyball World:

Volleyball World je novo partnerstvo između FIVB-a i CVC Capital Partners-a sa ciljem da podstakne rast, inovacije i ulaganja u odbojku širom svijeta. Cilj je stvaranje integrisanog ekosistema koji povezuje sve zainteresovane strane u odbojci (navijače, sportiste, korporativne partnere) putem digitalnih platformi i live evenata. Volleyball World je odgovorna za komercijalni aspekt ključnih međunarodnih događaja u odbojci i odbojci na pijesku, uključujući: Svjetsko prvenstvo, Ligu odbojkaških nacija, Olimpijske kvalifikacije i Beach Pro Tour.

O United Media:

United Media je dio United Group i vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja posluje u osam zemalja. Sa 4.200 zaposlenih, United Media proizvodi više od 40.000 sati originalnog sadržaja svake godine koji vodeći međunarodni operateri distribuiraju na tržište od više od 40 miliona ljudi. Kompanija u svom portfoliju ima više od 60 televizijskih stanica, od kojih sedam sa nacionalnom pokrivenošću i uspješan digitalni portfolio od 40 veb portala, novina, časopisa i radio stanica.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!