Ni Ljubuški, ni Banja Luka – najposjećenija dvorana rukometne Premijer lige je u Zavidovićima

Rukomet 17. jun 202415:25 0 komentara
RK Krivaja

Rukometna premijer liga Bosne i Hercegovine okončana je krajem maja, a ekipa Izviđača osvojila je naslov prvaka. Kao klub sa velikom rukometnom tradicijom, očekivalo bi se da su Ljubušaci bili nošeni svojom publikom, no najvjernija publika u BiH

U sezoni 2023/24, koja je iza nas u dvanaest ligaških utakmica Premijer lige i dvije utakmice Kupa BiH naš klub je u prosjeku na svakoj utakmici pratilo preko 600 gledalaca.

U razgovorima sa sportskim radnicima rukometa, košarke i odbojke širom BiH mišljenja smo da je RK Krivaja i u prošloj sezoni imao najveću ili jednu od najvećih posjeta na domaćim utakmicama, ne samo u rukometu, već i u svim dvoranskim sportovima u BiH.

“Već dvije sezone unazad utakmice RK Krivaja su događaj o kojem govori čitava bosanskohercegovačka sportska javnost, te smo zaista sretni radi toga. Nadamo se da ćemo ovakvu posjetu imati i u novoj sezoni, te da će slike iz dvorane u Zavidovićima biti najbolji promotor našeg grada.”, rekli su iz RK Krivaja.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!