Netflix ima dobru vijest za korisnike

Tehnologija 26. avg 202208:14
Izvor: Pexels

Netflix više nije platforma samo za filmove, serije... Vaš račun za Netflix sada uključuje i pristup Netflixovim igrama, zbirci naslova koje možete reproducirati na iPhoneu, iPadu ili Androidu.

Ove godine Netflix je uveo igre. To omogućava svima koji imaju pretplatu na Netflix da igraju više od 20 igara na svom telefonu ili tabletu.

Vaš napredak u igri sprema se na vaš profil i ako kasnije preuzmete istu igru na drugi uređaj, moći ćete nastaviti tamo gdje ste stali.

Dostupne igre kreću se od ležernih kartaških poput mahjong solitairea do akcijsko-avanturističkih naslova poput Moonlightera.

Evo nekoliko najvažnijih igara:

Into the Breach je strateška igra u kojoj pilotirate divovskim robotima za borbu protiv vanzemaljskih insekata.

Exploding Kittens je mobilna verzija popularne kartaške igre.

Stranger Things: 1984 i Stranger Things 3: The Game su adaptacije videoigara prve i treće sezone Netflixovog horor trilera, “Stranger Things”.

Jesu li Netflixove igre vrijedne pretplate?

Netflixove igre su besplatne, odnosno uključene su bez dodatnih troškova s pretplatom na Netflix, koja je ove godine poskupjela.

Prije nego što se pretplatite na Netflix samo da biste pristupili igrama, pogledajte cijeli popis naslova i razmislite o tome šta ćete zapravo igrati, piše Insider.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar