Pique se na Twitteru svađao s novinarom koji podržava Shakiru

Showbiz 30. jan 202314:09 1 komentar
Shutterstock

Gerard Pique više je puta reagirao povodom objave nove pjesme njegove bivše supruge Shakire u kojoj je progovorila o njegovoj prevari. "Ne znam šta ti se dogodilo, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casio", neki su od Shakirinih stihova.

Pique je prvo na posao stigao vozeći se u Twingu, a zatim se pohvalio sponzorskim ugovorom s Casiom. Fudbaleru je sada izgleda zasmetala objava španskog novinara Jordija Martina koji je otkrio neke detalje iz njegovog života i otvoreno podržao Shakiru.

“Moj najbolji prijatelj me gleda”, napisao je Jordi na Twitteru i podijelio screenshot Instagram storyja na kojima je dijelio svoje članke o Gerardu i Shakiri, na kojima se može vidjeti kako je mu je Pique pregledao priče.

Ostavi drogu. Kokain je jako za*eban”, poručio mu je bivši igrač Barcelone u komentaru. Novinar mu je odmah odgovorio, ali je ubrzo izbrisao svoj komentar.

“Ja te ne označim i ti reagiraš. Stalno gledaš moje priče, pola svijeta te mrzi. Možda postoji nešto što te brine i ne želiš da to izađe na vidjelo? Hoće li i tvoja nova djevojka dobiti rogove?”, pisalo je u izbrisanom komentaru.

U raspravu su se ubrzo uključili i drugi korisnici Twittera. “Treba te biti sram, Shakira je zbog tebe stavila karijeru na čekanje, a ovako joj vraćaš”, “Pokušava glumiti da ga boli briga, ali ovime je sve rekao”, neki su od komentara ispod objave.

Objavio prvu fotografiju s novom curom

Podsjećamo, Shakirina nova pjesma u kojoj progovara o prevari bivšeg supruga u samo dva dana na YouTubeu prikupila je preko 86 miliona pregleda i oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pjesma na YouTubeu u tom periodu. Pique je ismijao njen novi hit, a nedavno je objavio i prvu fotografiju s Clarom Chijom Marti s kojom je navodno varao svoju bivšu partnericu.

Mediji su ranije prenijeli kako je Shakira otkrila aferu Gerarda Piquea zbog prazne teglice džema od jagode. Na internetu kruže glasine da je pop zvijezda saznala za prevaru bivšeg partnera zbog toga što Pique, kao ni njihova djeca, ne vole pekmez.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare