Medić, Mustafagić i Mahmutović u Novom danu

Vijesti 29. sep 202416:10 0 komentara
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

Koju su cijene kvadrata nekretnina u Sarajevu, Mostaru i Banjaluci? Šta se više traži, stanovi ili kuće, manje ili veće kvadrature? Ko kupuje, da li je veća potražnja za užim jezgrom grada, ili na periferiji? Gošće Novog dana Selma Elezović – agencija Smart nekretnine Mostar, Altijana Medić – agent agencija IBI nekretnine Sarajevo, Tanja Talić – Agencija TNT nekretnine Banja luka.

Da li se može očekivati još veća eskalacija nasilja na Bliskom istoku nakon što su izraelske snage ubile vođu Hezbollaha; šta nakon sastanka Trumpa i Zelenskog u New Yorku; da li je apel palestinskog predsjednika UN-u: “Zaustavite ovaj zločin” imao odjeka pred međunarodnom zajednicom. Vijesti iz svijeta komentariše vanjskopolitički analitičar Omar Memišević.

Nabavka linearnog akceleratora u UKC-u Tuzla i dalje je na čekanju, jer je na tender ponovo uložena žalba. Životi pacijenata su ugroženi. Najavljeno je mirno okupljanje za peti oktobar. Gost Novog dana Mirza Mustafagić – influenser iz Tuzle koji je širu javnost animirao u akciji u okviru koje je prikupljen novac za pomenuti aparat.

Ulazak i izlazak iz kružnog toka u saobraćaju često je misterija za vozače. Kako se vozi u kružnom toku? Ko ima prednost? Šta ako ulazni put ima jednu traku, kružni tok tri, a izlazni put dvije trake? O pravilima vožnje govorimo u Novom danu. Gost Elvedin Mahmutović – zamjenik komandira Jedinice za saobraćaj.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!