Buntićeva advokatica: ‘Nemojte me ništa pitati. Nema dokaza, ništa se ne može reći”

Crna Hronika 25. sep 202314:01 0 komentara
Facebook

Advokatica Denisa Buntića kojem je pronađen arsenal oružja, a snimka mlaćenja žene je obišla regiju tvrdi da se još ništa ne zna.

Buntić je priveden u petak u Ljubuškom, a nakon ispitivanja je skandaloznom odlukom suda pušten i neće u pritvor. Zabranjen mu je prilazak supruzi na manje od sto metara i mora se svaki dan javljati policiji.

Denisova supruga Klara, čiju ispovijest smo objavili i koja je medijima poslala uznemirujuću audio snimku brutalnog premlaćivanja, kaže da Buntićeva majka radi na sudu u Ljubuškom. Dodala je da je Denis kum s tužiteljem, a tužiteljeva majka mu je odvjetnica.

Provjerili smo ove navode. Nazvali smo sud u Ljubuškom i zatražili razgovor s gospođom Buntić, koja radi kao viši referent, ali su nam rekli da je nema na poslu.

Buntićeva advokatica Anka Hrstić. Nije bila raspoložena za razgovor.

– Ne želim davati nikakve informacije. Početak je postupka, ništa se ne može reći, nema dokaza – rekla nam je Hrstić.

– Nema dokaza? – pitao je novinar.

Podsjetimo, policija je pronašla više različitog oružja u Buntićevom domu, među kojima su i zolje i automatsko oružje. Također, audio snimka premlaćivanja također je obišla eter.

– Ne želim komentirati – odgovorila je na pitanje novinara 24.hr.

Pitali su je i je li majka zamjenika glavnog županijskog tužitelja Mladena Hrstića. Potvrdila je, rekavši kako joj je sin bio tjedan dana u Haagu. Pitali su zatim jesu li njen sin i Denis Buntić kumovi.

– Ne znam. Ne znam ne znam, nemojte me pitati ništa, ne želim davati informacije – zaključila je Buntićeva odvjetnica.

Iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačkog kantona potvrdili su da će uložiti žalbu na odluku Općinskog suda u Ljubuškom koji je odbio pritvor Denisu Buntiću.