Mafijaško ubistvo u Srbiji: Brutalno likvidiran Crnogorac Ranko Escobar?

Crna Hronika 09. mar 202312:46 0 komentara
Nova.rs

Ranko R. (55) ubijen je jutros oko 11.00 sati na benzinskoj pumpi u Beogradu, a prema prvim i nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, riječ je o muškarcu odranije poznatom policiji koji se, pored ostalog, bavio prodajom blindiranih automobila. Njegovo ime spominjalo se u javnosti, u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. Ranko R. je u javnosti poznat još i kao "Ranko Eskobar", a porijeklom je iz Crne Gore.

Veliki broj pripadnika policije je trenutno na Čukarici, odnosno na putu za Rušanj gdje se dogodilo ubistvo.

Policija na Pjetlovom brdu u Beogradu zaustavlja vozila u potrazi za napadačima. Policajci su naoružani dugim cijevima.

„Dvije nepoznate osobe su upale u pumpu, to jest u kafić, i jedan od njih je ispalio više hitaca u pravcu muškarca koji je povrijeđen“, rekao je jedan od svjedoka.

Ko je Ranko Eskobar?

Kako su mediji ranije pisali, Ranko Eskobar je u podzemlju postao prepoznatljiv po trgovini blindiranim automobilima. Upravo jedno takvo vozilo pronađeno je u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, kojima se sudi za sedam likvidacija i druga teška krivična djela. Ime Ranka Eskobara pojavilo se na jednom vlasničkom listu „blinde“. Prema nezvaničnim saznanjima protala Nova, Ranko R. je iz Nikšića i odranije je poznat policiji.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!