Na brodu sa 450 kilograma kokaina pronađen Srbin prerezanog grkljana

Ilustracija

U Đenovi je zaplijenjeno više od 400 kilograma kokaina, koji je bio sakriven u kontejneru u kom je bila kafa iz Brazila, a pored droge na brodu MSC Adelaide pronađen je i zaklan moreplovac (50), državljanin Srbije.

Prema navodima italijanskih medija, na brodu je zaplijenjeno tačno 445 kilograma kokaina.

– Teretnjak MSC Adelaide je u nedjelju uplovio u luku u Đenovi. Detaljnim pregledom utvrđeno je da se droga nalazi u jednom kontejneru gdje je kafa, bilo je skoro 450 kilograma droge, koja je bila obložena u nekim kesama – prenose tamošnji mediji i dodaju:

– Istražitelji su uhapsili dvojicu muškaraca koje su zatekli na brodu. Riječ je o Kulmvu Kamalu i Fabiju Papeu. Tada je jedan od njih uhvaćen kako uzima torbe iz kontejnera koji je bio postavljen u prostor za video-nadzor. Vrijednost zaplijenjene droge na tržištu bi bila 30 miliona eura.

Italijanski mediji pišu da je nakon kontrole broda pronađeno i tijelo državljanina Srbije..

– Moreplovac je bio zaklan, prerezano mu je grlo. Naložena je obdukcija poslije koje će se znati kako jeubijen– piše Genova 24.it.

Itaklijanski mediji navode da se smrt moreplovca iz Srbije ispituje, a ne isključuje se ni mogućnost da je počinio samoubistvo. Međutim, sumnjivo je to što oružje nije nađeno pored tijela.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare