Otkriveni detalji i motiv monstruoznog ubistva u Banjaluci: Bili su radne kolege

Crna Hronika 03. dec 202216:12 2 komentara
N1

Dalibor Mandić (36) do detalja je isplanirao monstruozno ubistvo Ariela Bogdanovića (28), a koje je počinio sinoć u blizini Studentskog doma u Banjaluci, ekskluzivno otkriva Srpskainfo.

Izvor portala Srpskainfo pojasnio je kako je Mandić do detalja isplanirao ubistvo koje je potreslo ne samo Banjaluku nego cijeli region.

Mandić i Bogdanović su bili zaposleni u jednoj banjalučkoj firmi i poznavali su se, ali je ubici smetalo to što se radne kolege nisu htjele družiti sa njim.

– Upravo ta izopštenost na poslu je motiv ubistva. On je juče ranije završio na poslu i otišao je kući po ruksak u koji je stavio rezervnu odjeću, te je ponio i nož. Zatim je ruksak sakrio u kampusu i otišao da čeka Bogdanovića kada krene sa posla – otkriva izvor Srpskainfo.

Kada je Bogdanović završio sa poslom i krenuo kući, ubica ga je pratio te ga prvi put napao kod tržnog centra.

– On je tu nasrnuo na njega i ubo ga nožem. Nesretni mladić tada pokušava pobjeći od ubice i trči prema benzinskoj pumpi. Zbog uboda je vjerovatno već bio slab i tu pada, a zatim mu prilazi Mandić i više ga puta ubada nožem, pred brojnim svjedocima – kaže sagovornik Srpskainfo.

Dodaje da nakon toga Mandić bježi u dvorište studentskog kampusa, a gdje je ranije sakrio ruksak.

– Tu se presvlači, a crveni duks i drugu odjeću baca u kantu za smeće. On zatim bježi prema stanu u kojem je živio – ističe naš sagovornik i dodaje da je nož bacio u Vrbas, gdje će ga danas tražiti ronioci.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare