Potraga za ubicom još traje, Banjaluka u šoku

Nezavisne novine

Ubistvo 28-godišnjeg Arijela B. koje se sinoć dogodilo u Banjaluci diglo je policiju na noge. Grad je sinoć bio pod opsadom, a mjesto zločina i jutros se obezbjeđue. Potraga za ubicom još traje.

Uviđaj je na mjestu zločina trajao satima.

Radnik benzinske pumpe uz koju se dogodio zločin koji je potresao Banjalučane prijavio je policiji sinoć oko 19:40 sati da je pronašao beživotno tijelo muškarca.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Goran Rakić, zajedno sa policijskim službenicima.

“Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju i identifikovanju počinioca krivičnog djela teško ubistvo, a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva.

Jeziv zločin snimile su bezbjednosne kamere, a društvenim mrežama kruži snimak ubistva. Na njemu se vidi da napadač juri mladića koji se u jednom trenutku spotiče, zbog čega se vjeruje da je već bio povrijeđen, a nakon čega ga ubica nekoliko puta bode nožem.

Napadač koji je za ubijenim trčao iz pravca Studentskog doma u Banjaluci, nakon zločina pobjegao je u pravcu prema naselju Borik i vodenom parku Aquana. Kako se vidi na snimku na sebi ima crvenu jaknu.

Zločin se dogodio na Bulevaru srpske vojske koji je do jutros bio blokiran, ali je pušten u saobraćaj. Policija je u više ugostiteljskih objekata tokom večeri i noći vršila racije, ali za sada bez uspjeha.

Za ubicom se još traga, a kontrole su i dalje prisutne na širem području Banjaluke. Prema informacijama sa terena vrše se pojačane kontrole vozila.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar