U koritu rijeke Jala u Tuzli pronađeno tijelo 46-godišnjeg muškarca

Crna Hronika 25. sep 202321:14 0 komentara
Tuzlanski

Danas oko 16:00 sati u koritu rijeke Jala u naselju Solana pronađeno je  tijelo muškarca, potvrđeno je za Tuzlanski.ba iz Uprave policije MUP-a TK.

Naime, oko 14,10 sati, Policijskoj stanici Centar prijavljeno je od strane ženske osobe inicijala A.P.(1975) iz Tuzle, da se u 24. septembra u nedjelju oko 12,45 sati iz stana u kojem žive, udaljio V.M.(1977), njen nevjenčani suprug. Danas, oko 15,40 sati, Policijskoj stanici Zapad, prijavljeno je da je u koritu rijeke Jala u naselju Solana uočeno najvjerovatnije tijelo NN osobe, uz samu obalu.

Odmah po zaprimanju ove prijave na mjesto događaja upućena je patrola policijskih službenika PS Zapad i Služba Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, gdje su potvrđeni navodi prijave, a ljekar mrtvozornik Hitne pomoći Doma zdravlja Tuzla, na mjestu je konstatovao smrt NN osobe, koja je kasnije identifikovana kao nestali V.M. (1977).

Na mjestu događaja uviđajnim radnjama rukovodila je dežurna Tužiteljica Tužilaštva Tuzlanskog kantona a isti su po uputama i pod nadzorom Tužiteljice izvršili istražitelji Odjeljenja krim policije PU Tuzla, te se i dalje preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka smrti V.M., a sve po nalogu postupajuće Tužiteljice Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad